Grup de compra

És un grup d’empreses i autònoms/es que ens unim per comprar energia de forma conjunta amb l’objectiu d’estalviar costos i condicions contractuals i millorar-ne la competitivitat, acompanyats per les administracions locals d’Osona i el Lluçanès.

Quins avantatges ofereix pertànyer a un grup de compra?

Un major volum permet obtenir millors preus
Millor poder de negociació en terminis i condicions de pagament
Es negocia directament, sense intermediaris
Es minimitza la pressió per part dels proveïdors a comprar determinats paquets tancats de producte, sense possibilitat de negociació​
És un primer pas per altres accions agrupades que puguin beneficiar a les empreses del territori

Vols sumar-te al grup de compra?

L’únic que heu de fer és sol·licitar un assessorament omplint el formulari “PARTICIPA-HI i rebreu el nostre assessorament 100% subvencionat. 

Com puc formar part del grup?

Quin contingut té l’informe que rebré?
Vols formar part del grup de compra?

Des del 2019….fins ara:

Des de l’inici del projecte s’han realitzat 232 assessoraments sobre la contractació del subministrament elèctric, tant del preu de l’energia com de l’optimització de la potència contractada. Durant el 2021 han participat més de cinquanta empreses al grup de compra agregada, que s’han estalviat entre totes uns 55.000 € respecte als preus de mercat de l’electricitat.

Actualment en formen part 70 punts de subministrament. La comercialitzadora Electra Caldense és la que facturarà l’energia elèctrica als integrants del grup durant el 2022.

Comparteix als teus contactes: