Fotovoltaica

Estàs valorant una instal·lació fotovoltaica per la teva empresa?

Amb Proenergia tindràs un avantprojecte complert de forma gratuïta, accés a una proposta d’instal·lació amb les millors condicions econòmiques i tècniques i l’acompanyament expert i transparent de Proenergia, un projecte impulsat per totes les entitats de promoció econòmica d’Osona.

Com funciona?

Avantprojecte gratuït

 
Per tenir una instal·lació fotovoltaica a la teva empresa el primer que necessites és un avantprojecte… Proenergia et facilita aquest avantprojecte, sense cost amb totes les garanties i neutralitat.
 

L’avantprojecte conté les característiques tècniques de la instal·lació més adequada al consum de la teva empresa i el pressupost aproximat.

Si la teva coberta conté amiant no es pot realitzar la instal·lació fotovoltaica, està prohibit, pel perill que suposa per la salut pública i el medi ambient. Per tant, per fer una instal·lació d’autoconsum necessites canviar la coberta. Des de Proenergia et podem assessorar sobre aquest tema i quins ajuts hi ha actius per aquestes actuacions. Demana’ns més informació a trevés del formulari i et contactarem.

Passos a seguir

 
1 – Omple aquest formulari amb les dades de l’empresa i et contactarem.

2 – Tingues a punt les 
12 últimes factures d’electricitat i l’ubicació de la instal·lació.

3 – Al cap d’uns dies
t’enviarem per correu electrònic l’avantprojecte amb el pressupost i les dades tècniques segons les característiques de l’empresa.

4 –
Si t’interessa tirar endavant el projecte et sumaràs al grup de compra de Proenergia. Aquest és un grup d’empreses que volen obtenir una instal·lació fotovoltaica i s’uneixen amb l’objectiu d’estalviar costos i condicions contractuals i millorar-ne la competitivitat, acompanyats per les administracions locals d’Osona i el Lluçanès.
 
5 – La instaladora del grup realitzarà el projecte ajustat a la realitat mitjançant una visita a l’empresa.
 
6 – Per últim, formalitzar el compromís amb la instal·ladora mitjançant un contracte. La mateixa instal·ladora se n’ocupa de tot: tràmits, obra i posada en marxa de la instal·lació d’autoconsum.

Per què podem oferir les millors condicions?

 

Proenergia és una iniciativa de l’Ajuntament de Vic – Creacció, l’Ajuntament de Manlleu – OPE, la Mancomunitat la Plana, el Consorci del Lluçanès, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, l’Ajuntament de Gurb i el Consell Comarcal d’Osona (Agència Local de l’Energia), juntament amb AICO (Associació d’Instal·ladors Catalans Oficials), les associacions de polígons de Vic (AINEV, PAE Vic i Associació Polígons Vic Nord) i l’associació d’empresaris de Manlleu (AEM), amb la finalitat de realitzar una planificació acurada i eficient de la transició cap a un model energètic sostenible.

El nostre objectiu és promoure la competitivitat del sector industrial d’Osona.

Per poder aconseguir tot això beneficiant a les empreses (industrials i persones autònomes) del territori, ens cal disposar d’informació i coneixement de com consumeixen aquestes empreses (quina quantitat i quines activitats generen major consum i produeixen energia) i de quines infraestructures energètiques ja disposen.

Proenergia us ofereix la possibilitat d’introduir millores en el vostre projecte empresarial, amb una anàlisi energètica que ens permetrà detectar mancances i potencialitats, i treballar propostes de col·laboració de forma conjunta amb les empreses del territori.

El resultat d’aquesta anàlisi energètica ens servirà per identificar actuacions concretes adreçades a resoldre problemàtiques específiques ja existents:

  • – Quines actuacions d’estalvi i eficiència energètica aplicar
  • – Com implantar les energies renovables
  • – Com reduir els preus de l’energia
  • – Com millorar la qualitat dels subministraments
  • – Com resoldre qüestions relacionades amb les xarxes energètiques: accés i connexió per a consum i producció d’energia elèctrica…

 

Proenergia té un compromís amb aquesta transició energètica, exigint que aquesta sigui compatible amb la protecció de la biodiversitat i del territori. Cal protegir el clima i la biodiversitat, i esdevenir un vector de desenvolupament territorial just i sostenible. Aquest nou model energètic al territori esdevindrà així un model:

  • – Ambientalment sostenible
  • – Territorialment profitós
  • – Economicista
  • – Socialment acceptat
  •  

 

Ajuts, subvencions i bonificacions